De ce o bijuterie handmade?

Scris de: monica Publicat in: De prin lume adunate Data crearii: 2014-07-25 Accesari: 976 Comentariu: 0

Cand hotarasti sa cumperi o bijuterie, o faci pentru ca vrei sa spui ceva si o alegi ca ea sa faca acest lucru in locul tau. Poti alege intre o bijuterie lucrata manual si una deja confectionata, cumparata de la magazin

Ocazii speciale: Perfectiune versus Personalitate

Bijuteriile pentru evenimente speciale, cum ar fi verigheta sau inelul de logodna, sunt deja create cu un design clasic sau elegant, si este mai usor sa le cumparati de la magazine specializate, deoarece au monturi si settings special facute, extrem de greu sau chiar imposibil de realizat de un lucrator handmade.

Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca o bijuterie lucrata manual este nepotrivita. In multe cazuri, bijuurile facute de masina au mai putina personalitate decat bijuurile handmade, mai ales cand sunt create special pentru tine. Bijuteriile create in serie nu sunt destinate unei anumite persoane, ele se adreseaza unei game mai largi de cumparatori. De aceea, daca doresti ceva unic, cu personalitate, iti alegi un inel handmade.

 

Cadorile: Unicitate versus Brand

In timp ce putine persoane ar refuza o bijuterie sub forma de cadou, a face cadou o bijuterie handmade inseamna o impresie buna de cele mai multe ori. Deoarece sunt deosebite, cea care le poarta nu trebuie sa-si faca griji ca se intalneste cu cineva care are aceeasi comoara si se poate lauda cu unicitatea piesei.

Pe de alta parte, multe persoane considera ca a primi o bijuterie de firma reprezinta un semn al statutului social si nu stiu sa aprecieze ca a cauta, a gasi si a alege o bijuterie handmade insemana mai mult sentiment...asa ca aveti grija cand faceti alegerea cadoului.

De ce bijuterii handmade?

Bijuteriile handmade sunt lucrate de persoane care pun suflet, carora le place ceea ce fac. Asa ca, prin cumpararea unei piese deosebite, nu ai numai satisfactia ca este un element unicat, ci si sentimentul ca cineva a contribuit la crearea unicitatii cu mult suflet. In aceasta bijuterie exista accesorii alese special, materiale alese cu grija pentru a spune ceva despre persoana careia ii este dedicata si pentru a crea acel design unic, potrivit unei singure femei.

Lasa un comentariu

CAPTCHA