Ultimele blog-uri

Rss
Scris de: zighia Publicat in: De prin lume adunate Accesari: 1273 Comentariu: 0

Bratarile cu zdranganele, lucky charm si alte alea..... credem sau nu in ele?

Citeste blog
Scris de: monica Publicat in: De prin lume adunate Accesari: 980 Comentariu: 0

Cand hotarasti sa cumperi o bijuterie, o faci pentru ca vrei sa spui ceva si o alegi ca ea sa faca acest lucru in locul tau. Poti alege intre o bijuterie lucrata manual si una deja confectionata, cumparata de la magazin

Citeste blog
Scris de: monica Publicat in: Cum folosim... ? Accesari: 1582 Comentariu: 0

Tutorial despre cum se deschide si inchide corect o zala

Citeste blog
Scris de: monica Publicat in: Pentru incepatori Accesari: 2967 Comentariu: 0

Am fost intrebati de foarte multe ori, de catre persoane ce abia descopera arta si placerea margelitului, ce anume materiale si unelte sunt necesare pentru inceput. Va prezentam o lista cu ceea ce consideram noi ca este absolut nevoie pentru a realiza o bijuterie. Sfatul nostru: cautati un tutorial simplu pentru a va familiariza cu aceasta arta – de obicei, in tutoriale sunt prezentate si materialele necesare, deci va este mai usor sa le gasiti dand click pe denumirea lor.

Citeste blog
09 Jul 2014

La ce foloseste?

Scris de: monica Publicat in: Pentru incepatori Accesari: 6302 Comentariu: 0

Care este diferenta dintre acele cu cap si acele cu bucla? Cu ce se deosebeste guta de elastic? Cum pot inchide un colier? Acestea sunt doar cateva din multele intrebari de care ne-am lovit. Incercam sa descriem cateva furnituri, iar in cazul in care ceea ce doriti nu se regaseste in acest blog, va rugam sa ne comunicati si imediat vom veni cu informatii suplimentare!

Citeste blog
Scris de: monica Publicat in: Cum folosim... ? Accesari: 3701 Comentariu: 0

Un tutorial in care va explicam cum se folosesc crimpurile si cupa de nod

Citeste blog
Scris de: zighia Publicat in: Cum folosim... ? Accesari: 1279 Comentariu: 0

Guardian-wire este o piesa folosita la acoperirea sarmei siliconate, la capatul siragului, pentru a proteja sarma de frecarea ei pe incuietoare sau zala.

Citeste blog
Scris de: monica Publicat in: De prin lume adunate Accesari: 1524 Comentariu: 0

 

Orice bijuterie, indiferent de aliajul din care este construita, isi poate pierde strălucirea in timp, fie metal comun, argint sau aur. Gablonturile se pot innengri mai repede, dar daca le păstram asa cum am descris mai jos le putem purta mai mult timp.  

Citeste blog
08 Jul 2014

Cercei picatura

Scris de: monica Publicat in: Tutoriale cercei Accesari: 1325 Comentariu: 0

Cercei din elemente Swarovski, cu un pandant sub forma de picatura

Citeste blog
Scris de: zighia Publicat in: De prin lume adunate Accesari: 1324 Comentariu: 0

Confectionarea bijuteriilor reprezinta o metode de exprimare a fiecarei persoane. Daca iti alegi sa faci din asta o afacere, incercam sa te ajutam cu cateva sfaturi pe care noi le-am apreciat pe parcurs. Nu cred ca ceva te poate motiva mai mult decat crearea unei piese pe care o alta persoana sa  o aprecieze atat de tare inca sa vrea sa o cumpere. Daca te gandesti sa iti vinzi bijuteriile create de tine, cea mai buna sugestie pe care ti-o putem da, la inceput, este aceea de a invata de la altii.
 smiley

Citeste blog