De ce Swarovski?

Scris de: monica Publicat in: De prin lume adunate Data crearii: 2014-07-03 Accesari: 620 Comentariu: 0

Swarovski reprezinta cel mai cunoscut brand pentru finetea cristalelor. De mai mult de 100 de ani, compania a fost recunoscuta pentru spiritul pionieresc, pentru colaborarile cu designeri renumiti si pentru seriozitate. In eforturile continue pentru excelenta si standarde ridicate, Swarovski a creat un produs si un serviciu care livreaza valori clientilor.

   ORIGINALITATE    
                           
   Unicitatea taieturii in X de la Swarovski 
se bazeaza pe principii stiintifice dezvoltate de Institutul de Gemologie din America (GIA) pentru taietura diamantelor. Masuratorile optice avansate realizeaza taieturi de inalta precizie, caracterizate prin suprapunerea mai multor suprafete si unghiuri, exemplele cele mai evidente fiind XILION si XIRIUS.
        Aceasta stiinta a geometriei a intensificat stralucirea cristalelor, pana la un nivel unic de perfectiune.
 

 

INOVATIE

 

       

     

      Tehnica revolutionara de la Swarovski ofera o aplicare flexibila si durabila a cristalelor. Lipiciul isi face cunoscute proprietatile la o temperatura joasa, fiind ideal pentru aplicarea pe textile, metale sau alte obiecte de interior.
      Puterea adezivului si posibilitatea de spalare reprezinta motivele principale pentru care Swarovski este preferat de marci si designeri internationali.

 

EXCELENTA

   

 

   Cu ajutorul cercetarilor vaste si tehnologiei, Swarovski a adus un nou standard in folierea cristalelor. Platinum Pro este rezistent la factorii externi daunatori, cum ar fi parfumul, apa sarata, etc si rezista la procese de sudare sau placare prin electroliza.

 

DESIGN

       

       Cu o reputatie internationala pentru excelenta creativa, Swarovski se afla in fruntea inovatorilor mondiali in design, oferind servicii exceptionale si o industrie de talente.
         Centrele de Design sunt raspandite in toata lumea, experienta echipelor furnizeaza creativitate de prima clasa - de aici directia verticala a cercetarii, tehnologiei, consultantei.                
       Aprofundarea Swarovski si pasiunea pentru design resusesc sa transforme dorinta clientului in propuneri comerciale creative.

 

CRISTAL INOVATOR

         

     Formula patentata lead-free de la Swarovski a schimbat DNA-ul cristalului, dar nu si scanteierea si varietatea pentru care Swarovski este atat de cunoscut. Daca nu ati observat inca diferenta, este pentru ca atunci cand vorbim de standardul ADVANCED CRYSTAL ceea ce nu vezi este ceea ce conteaza.
      Materiale atent selectionate sunt folosite cu anumite substante pentru a da relevanta produsului finit Swarovski. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

CAPTCHA