Vreau sa incep sa margelesc! Ce materiale imi sunt necesare?

Scris de: monica Publicat in: Pentru incepatori Data crearii: 2014-07-09 Accesari: 2943 Comentariu: 0

Am fost intrebati de foarte multe ori, de catre persoane ce abia descopera arta si placerea margelitului, ce anume materiale si unelte sunt necesare pentru inceput. Va prezentam o lista cu ceea ce consideram noi ca este absolut nevoie pentru a realiza o bijuterie. Sfatul nostru: cautati un tutorial simplu pentru a va familiariza cu aceasta arta – de obicei, in tutoriale sunt prezentate si materialele necesare, deci va este mai usor sa le gasiti dand click pe denumirea lor.

          Furniturile prezentate se gasesc in aliaj de metal comun, argint sau aur. Cele din metal comun sunt in nuante de argintiu, auriu, verde cuprat, rosu cuprat, negru. Va recomandam sa folositi pentru inceput din acestea, sunt mai ieftine si pot fi consumate fara grija. Puteti trece la argint cand aveti de realizat o piesa foarte simpla sau cand sunteti deja familiarizati cu margelitul.

Linkurile noastre sunt catre furniturile argintii, care sunt cele mai uzuale:

 

Pentru a va putea familiariza cu cele prezentate de noi, puteti citi explicatia detaliata a fiecarui material de mai sus in blogul La ce foloseste...?

 

 

Lasa un comentariu

CAPTCHA